Lányok! Ha egy lány felajánlja egy fiúnak akinek ki van száradva a szája hogy van nála szőlőrúzs és használhatja, akkor annak bármilyen burkolt jelentése lehet tudat alatt akár?
Ránézett a szádra és látta,hogy ki van száradva a szád,talán megsajnált.
Attól is függ,hogy mióta ismeritek egymást.
Mégis milyen burkolt jelentésre gondolsz?
Viszont én nem biztos,hogy ezt tettem volna.
1. talán elõveszem a szõlõruzst és bekenem vele a számat és megkérdezem tõled,hogy te akarod-e.
2.Talán szó nélkül hagynám, de magamban megjegyeztem volna,hogy mennyire ki van száradva a szája ennek a pasinak.
3.Nem venném figyelembe,mivel a pasikat nem nagyon érdekli az ilyesmi.
Nem hiszem, hogy van bármilyen tudat alatti jelentése. Három lehetséges okát látom:
- zavarja a szemét a látvány, mert csúnya
- gondoskodó típus (ő az, aki azonnal, automatikusan veszi elő a pzs-t és a C-vitamint, ha eltüsszented magad)
- tetszel neki.
Akárkivel egyébként én sem osztanám meg a szőlőrúzst, amivel a saját számat is kenegetem.
Egy fogkefe és egy szõlõruzs között van különbség.
Többen azt irják,hogy nem adnák oda a szõlõruzsukat, és a kozmetikában a sminkeléseknél a ruzsokat ugyanazt használják, nem?En csak kérdezem.
Egyébként rájöttem,hogy ki miért nem adná oda, lehet igy már én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!