Ez paranoia? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy ideje folyamatosan rettegek attól, hogy valaki lehallgat, hogy a gépemen keylogger van, holott nincs semmi, ha valaki mögöttem elkezd beszélni mindig azt hiszem engem beszélnek ki, ha valaki mellettem nevet valamin is azt hiszem, hogy rajtam nevet, folyamatosan úgy érzem, hogy figyel valaki. 2-3 hónapja van ez, már nem bírom, sokszor 3-4-szer ellenőrzök valamit, hogy tényleg megcsináltam. 16/F2015. ápr. 29. 16:55
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem említeni, hogy tegyük fel van egy lány és próbál nálam kezdeményezni vagy bármi és én azt hiszem, hogy csak fogadásból csinálja az egészet és engem meg akar alázni, mert történt ilyen már közeli ismerősömmel.
2015. ápr. 29. 17:01
2/3 anonim válasza:
Megértelek :/ én is ugyan így érzem magam 16/l
3/3 anonim válasza:
És miért kell ezen ennyit görcsölni? Hidd el, az emberek annyira jelentéktelenek egymásnak, hogy senki nem fogja azért az idejét pocsékolni, hogy titeket ilyen szinten megvicceljen, vagy nem is tudom mi ez.
Egyikőtök sem olyan fontos személyiség, hogy körülöttetek mindenki rajtatok forogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!