Hol barátkozhatok az emberiség elitjével?
Ok. Te ilyen paraméterekkel keresel embereket. És ő nekik mit "nyújtasz" úgymond? Miért lenne érdemes veled kapcsolatba lépniük?
Egyébként az okosság, meg a szépség tök szubjektív tényezők. És intelligens alatt mit értesz? Van zenei, mozgási, nyelvi, logikai stb. Szerintem az a baj, hogyha ismernél ilyen embert, akkor se vennéd észre, sőt biztos. Ugyanis nem elég konkrétak ezek a dolgok.
Nagyjából egy harcművészeteket gyerekkortól kőkeményen űző testileg-lelkileg toppon lévő budhista pap lehet ilyen, de ő sose mondaná magát se elitnek se tökéletesnek.
Aki ezt állítja magáról ki is zárta magát ebből az egyébként nem létező kategóriából.
Nehéz a kérdésedre a válaszadás! Mert nem tudom, merre lehet rájuk bukkanni. Azt viszont tudom, hogy az "elit" meghatározás jelenleg, akikre alkalmazzák, az téves! Inkább én a "söpredéket" használnám a sok öntelt, nagyképű kiváltságos helyzetben lévő kizsákmányolóra!
Ha szeretnéd magad embernek nevezni, akkor elkerülöd ezeket a tahókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!