Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít, ha...

Titeket nem idegesít, ha valaki merev?

Figyelt kérdés

Bármit csinálsz, az nem jó, mert beleköt hogy ez meg az nem illik. Vagy ha vki másmilyen mint amilyen ő más a gondolkodása azt már képtelen megérteni mert abba is beleköt és jön az ősi gondolkodásmódjával. Titeket nem idegesít az ilyen ember? Én falnak megyek már tőle.

És minden úgy legyen, ahogy a szabályok megkövetelik, mert ha eltér, akkor az már illetlenség

2015. ápr. 26. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem tetszik neki, akkor ne nézze. Nem kötelező mellettem állni.
2015. ápr. 26. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
hát de velem csinálják ezt
2015. ápr. 26. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
K#rvára idegesít engem is már bocsánat a kifejezésért. Beszélgess ezzel a személlyel mondd meg neki, hogy ha így él mit élvez az életen?
2015. ápr. 26. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
#2 Nem kell velük foglalkozni. 1ik füleden be, a 2.ikon ki.
2015. ápr. 26. 22:09
 5/8 A kérdező kommentje:
próbálom de akkor is idegesít, és második meg fogom ezt kérdezni holnap
2015. ápr. 26. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Bak vagyok. Valamiért nem idegesít. Habár nem szoktam belekötni másokba, maximum magamban morgok, ha valami nem tetszik. Viszont vannak alapvető szabályok, amiket ha nem tartasz be egy senki vagy a szememben.
2015. ápr. 27. 00:46
 7/8 anonim ***** válasza:

# 6

Ez itt nem a mesevilág ezotéria kategória hanem a normál reális gondolkodású embereké.

2015. ápr. 27. 07:06
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os az én szememben vállalhatatlan vagy ha tényleg ilyen vagy
2015. ápr. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!