Elmebajos lennék?
Sziasztok
15 éves vagyok és érdekes dolgokat szoktam csinálni.Elég zárkózott vagyok mert 14 éves koromig nem léphettem ki a házból.Szüleim elváltak amikor 8 voltam, jelenleg anyámnál vagyok.Nemszeretek emberek közé járni és mindig is magányos farkasként bolyongtam.Ha feldühitettek az általában brutlis verekedésbe torkollott (Régebben suli elött verekedésbe kerültem és 3-an rámrontottak és törésekkel távoztak a helyszínről de mivel "önvédelem" volt ezért semmit nemkaptam) Ezen felül életveszélyes dolgokat gyártok a kertben. Gondolok itt hogy Íjakat készítek, de nem egy pálca a vessző hanem szögeket szerelek a végére meg ilyesmi mert nemlátom értelmét ha nincs ott.Kardokat készitek amik kettévágják a hajszálat puszta érintésre (Ilyenekre sok időt szánok)
Mit gondoltok?
És a kertbe is hogy jutottál ki? Az se a ház része...
Amúgy meg ha ilyen jó kardot kovácsoltál, elmehetsz valami hagyományőrző fesztiválra és árulhatod a kardjaidat
Nekem is készíthetnél egyet, de én olyat kérek aminek van +48 elektromos sebzése és 8-al csökkenti az ellenfél páncélját...ja és világítson ha orkok vannak a közelben
köszi
Azt gondolom hogy te is csak egy kis hülye bu*i vagy, aki most be akarja beszélni magának a többi gyökér tinihez hasonlóan, hogy ő neki súlyos zavarai vannak a fejével, mert akkor lesz valami nagy egyéniség, meg nagyon keménynek fog tűnni.
Azt gondolom hogy nőj fel és ne hidd azt hogy te most valami húdekemény meg egyedi vagy, mert kardokat készítesz meg íjakat.Megnézném azt a kardot hogy hajszálat kettévág puszta érintésre.Persze, biztosan elvégeztél már 15 évesen több éves iskolát, vagy valami tanfolyamot és rögtön katanához hasonló kardokat készítesz a kertben(!).Biztos meg van hozzá a kovácsműhelyed, meg a milliós szerszámaid. :D
Na hagyjál a hülyeségeiddel és csináld meg a leckédet mert holnap suli.
6-os jót röhögtem rajtad te szerencsétlen XD
Tehát vétettem egy hibát az elég jó helyesírásom ellenére és akkor tanuljak meg írni, ez jó :D
Mondja egy olyan gyökér ezt nekem aki nem nagy betűvel kezdi a mondatot és mellesleg nem tanúlj hanem tanulj, rövid u-val.Úgyhogy kit akarsz te kiosztani kis gyerek?Véditek egymást, az ovis haveroddal, mert nem tetszik hogy leírtam az igazságot?
Nekem az volt a szórakozásom, hogy mérgeket kevertem mindenféle vegyi anyagból ami a háznál volt, utána bogarakra, növényekre de még patkányokra is öntöttem (nem akarták meginni/megenni)
Kinôttem belôle, de van, hogy ma is szívesen nekilátnék kotyvasztani
Utolsó inkább nyelvelni tanultál 15 évesen :P
De, a magyar nyelvet tuti nem tanultad meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!