Túlságosan feltünő lennék?
Figyelt kérdés
A suliban meg a barátaim is szoknak szekálni azzal hogy meleg vagyok de csak hülyeségből.De az szerintetek nagyon b*zis ha töbnyire lányokkal barátkozom kicsit többet adok a külsőmre stb... csak pár fiúval vagyok jóban mer egyszerűen nemtudok a többivel miről beszélni midegyik olyan kocka. Félek hogy kibeszélnek a hátamögött hogy tuti meleg vagyok,szerintetek?2015. febr. 27. 00:44
1/5 anonim válasza:
Na várjunk. Mióta bzis a lányok társaságát keresni?:D
2/5 anonim válasza:
Sztem se b*zis. A lányokkal meg jó jóba lenni, mert náluk van az összes p*nci :D
3/5 anonim válasza:
Hat mondjuk sajnos az en kornyezetembe ez sajnos B.U.Z.I.s :D:/ Mert hogy a fiu foglalkozzon a fiuval ne a lanyokkal logjon allandoan mint egy LANY. :D Bar az a helyzet h nekem is van egy fiu baratom aki allandoan lanyokkal van (pl. velem) de elvagyunk es nem meleg :))
4/5 anonim válasza:
Hát én azt gondolnám rólad, hogy:
-valamelyik lány tetszik de nem mered elmondani a lánynak így csak a barátja maradsz,
-meleg vagy és a lányokkal tudsz a legjobban megnyílni,
-bunkó vagy és végig mennél az összes csajon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!