Mi történik velem?
Most vagyok 8.osztályos, úgy érzem hogy valami változáson megyek keresztül, sajnos nagyon rossz osztályom van, sokszor volt eddig hogy engem is piszkáltak, bántottak, megaláztak, én ekkor sokszor volt hogy sírtam ( fiú létemre), viszont 1 hónapja kezdődött hogy kezdett nem érdekelni a bántás, mára elértem azt hogy legyen 1 konkrét gyerek akit mindenki bánt, nekem ez jól esik, mostanában amolyan nem érdekel semmi hangulatom van, az egyik ,,barátom'' azt mondta rám hogy pszichopata vagyok, utánanéztem ennek a betegségnek és nagyon sok tünet illik rám, főként ezek:
-Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait.
-Idegeskedés hiánya
-Megbízhatatlanság
-Őszinteség hiánya
-A megbánás és szégyenérzet hiánya
-Empátia teljes hiánya
Írták azt is hogy ilyennek születni kell, viszont akkor mi van velem? Mi lettem?
Ez eddig csupán egy jellemvonás ami a körülötted lévők miatt alakult ki. Ha elkezd benned kialakulni maga a pszichopata személyiség azt majd onnan tudhatod, ha gyakran gondolkodsz emberek kínzásán vagy megölésén, és szeretsz fájdalmat okozni bármilyen módon.
Az ember azzá válik amivé tudatosan vagy tudat alatt akar, a kérdés az ,hogy melyik részed az erősebb. Azáltal, hogy szinte pszichopatának könyvelted el magad, szerintem csak túlértékeled önmagad. Ami érdekelne az az, hogy mit jelent nálad a "semmi" hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!