Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt/történik velem?

Mi történt/történik velem?

Figyelt kérdés
Alakulóban van/volt egy kapcsolatom egy lánnyal. Tegnap este én, ő és a barátnője és annak a barátja beültünk egy kocsmába. Ittunk, ittunk, ittunk míg be nem rúgtunk. Utána elindultunk és állítólag kiabáltam vele. De részegen nem jellemző rám az a viselkedés( agresszivitás, kiabalás), hanem inkább kedves vagyok és mindenkit szeretek. Eddig nem fordult elő sose hogy kiabáltam volna valakivel :( Mi történt velem, mi ütött belém? Félek, hogy így már nem akar semmit. Nagyon lejárattam magam, de én nem vagyok ilyen.
2014. okt. 26. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:

El kell hogy keserítselek. Ha részegen ezt tetted, akkor részegen ilyen vagy, ezen nincs mit szépíteni, és a pia nem ad mentséget semmire, sőt...

Azt javasolnám, hogy ne idd tajt részegre magad, és akkor nem lesznek gondjaid.

2014. okt. 26. 10:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Emlékszem azért milyen szoktam részegen lenni, voltam már részeg és eddig egyszer se viselkedtem így senkivel se! Mondtam hogy máshogyan szoktam viselkedni. Vagy lehet, hogy nagyon részegen vagyok ilyen, kevésbé részegen meg olyan?
2014. okt. 26. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Van hogy más hatása van az alkoholnak..Nekem is volt már olyan részegen ,hogy mindenkit szerettem.Másik alkalommal meg már azért akartam szétverni mert a nevemen szólított.(szerencsére ez csak 1 alkalommal volt, azóta mérsékelem magam).

Mondd meg a lánynak hogy nem tudtál magadról, és kérj bocsánatot.És legközelebb csak mértékkel

2014. okt. 26. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell lerészegedni, főleg annyira, hogy már nem tudod magad kontrollálni.
2014. okt. 26. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:

állítólag kiabáltál, tehát olyan szinten voltál, hogy nem is emlékszel tisztán

igaz, hogy részegen jön elő az ember igazi természete, de arra nem gondoltál, hogy lehet ő idegesített fel valamivel?

én is olyan vagyok, hogy ihatok akármennyit, sose kötök bele senkibe, nem bunkózok azzal aki számomra nem szimpatikus, de ha olyat tesznek velem, akkor bizony könnyen tűnhetek agresszívnek

2014. okt. 26. 10:56
 6/6 A kérdező kommentje:
2 hete összejöttünk, de dobott is, mert gyors volt neki a tempó. Utána mondta, hogy probáljuk meg, de hadd irányitson ő. Meg volt beszélve, hogy decemberben megyek a szalagavatójára, ha már megveszi a jegyet, meg utána vele szalagavató afterba. És nem tudom elhinni, hogy itt, ez miatt vége legyen az egésznek már most. Részegen nem szoktam senkivel se kötekedni. Többször voltam már részeg, és ilyen, csak most egyszer fordult elő. Már 100x mondtam neki, hogy bocsánat, meg sajnálom, meg ez a viselkedés nem jellemző rám, de egyszerűen nem érdekli :( pedig tegnap még kapott 3 vörös rózsát is mikor találkoztam velük. De nagyon haragszik rám és félek, hogy részéről valóban itt van vége az "ismerkedésnek".
2014. okt. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.