Nagyon ciki 13 évesen bevizelni az ágyba?
Figyelt kérdés
Csak egyszeri alkalom volt hogy éjszaka ki kellett mennem pisilni,de lusta voltam,gondoltam megvárom a reggelt.De már késő volt :-( Ilyen még sose fordult.velem elő.Még amikor óvodás voltam akkor se2015. ápr. 24. 06:48
1/6 anonim válasza:
Velem 35 évesen is előfordult egyszer!Elég ciki,de nem tudja senki!
2/6 anonim válasza:
Ciki érzés, pedig igazából nem az. Velem 11-12 éves korban volt ilyen! :) Nem tudja senki, úgyhogy nem baj.
3/6 anonim válasza:
nálam ilyen esetre van beföttesüveg így ha lusta vagyok kimenni abba pisilek
4/6 anonim válasza:
ciki nem ciki van ilyen. Én akkor szoktam ,mikor azt álmodom hogy pisilek. szerencsére ritkán van, és az elsö cseppekre felébredek rögtön:D
és nem vagyok gyerek már:D
5/6 anonim válasza:
Olyan is elő fordulhat hogy pisilnod kell de alszol és nincs tudomásod róla azt álmodod hogy pisilsz reggelre egy hugy tocsában ébredsz de ha van tudomásod róla hogy kell akkor el kell menni wcre
6/6 anonim válasza:
Pár év múlva részegen még megtörténhet párszor, ne aggódj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!