Hogyan lehetek érzéketlen?
Figyelt kérdés
Szeretném elérni azt hogy semmilyen érzelmet ne mutasson se az arcom se a testem többi része, de hogy kezdjek neki?2015. ápr. 23. 23:51
11/11 anonim válasza:
Én most kipróbálok egy módszert. Nem tudom hatásos-e.
Elképzelek egy dobozt lelki szemeim előtt, és abba bele pakolok olyan dolgokat amiket nem szeretek (tehetetlenség, szorongás, szerelmi bánat, irigység, hogy másnak minden össze jön nekem meg nem stb...) És megpróbálom lezárni ezt a dobozt, eltemetni magamba.. Vagy elengedni..
Ezzel egy önkontrollt próbálok kialakitani. Remélem bevállik, mert ezekkel együtt már nagyon nehéz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!