Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor lehet tenni valamit?

Ilyenkor lehet tenni valamit?

Figyelt kérdés

Nem mintha annyira nagyon foglalkoznék vele, de régi osztálytársak még a középiskolából kirakosgattak arra a k@va facebookra csoportképeket de persze szartak megkérdezni hozzájárulok-e esetleg ahhoz, hogy a pofámat mutogassák. A minimum, hogy megkérdezem mondjuk, de hol élek én nem tudom.

A kérdésem az lenne, hogy egyébként érdekel ilyenkor valakit, lehet írni a facebook szerkesztôségének visszaélés miatt vagy valami?

2015. ápr. 18. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a csoportképekhez nem kell engedély, főleg ha az is rajta van aki kitette a képet. Ez egyébként még messze nem visszaélés, mert a képet nem használja fel semmire.
2015. ápr. 18. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Csudajó! Mindent meg lehet csinâlni következmények nélkül.
2015. ápr. 18. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Állítsd már be, h Téged ne lehessen megjelölni rajta...
2015. ápr. 18. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a beállítâsok érdekelnek, hanem az, hogy eleve ne legyek ott. De azt csak az illetô tudja eltüntetni úgy látszik. Attól, hogy nem jelöl meg még kiposztol.
2015. ápr. 18. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!