Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez most jó, vagy rossz tulajdo...

Ez most jó, vagy rossz tulajdonság? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Hát öö...egoizmus. Elég sokszor elő jön az egoista énem.:D Sokszor mondom pl ha valaki szomorú, hogy: "nyugi, én még mindig szép vagyok." Vagy ha látok egy szép autót akkor: "egy ilyen gyönyörű kocsiba egy ilyen szép lány kéne, mint én!" stb. Persze, én csak viccből mondom(!!!!!) De szerintem vannak akiket idegesít, csak nem mondják. Volt olyan is, aki komolyan vette ezeket a megjegyzéseimet. Szerintetek erről "le kéne szoknom" ?
2015. ápr. 18. 19:06
 1/6 Stonehun válasza:

Szia!

Tegyük fel, ha te valamit elrontottál a hibádból, ami miatt nagyon rosszul érzed magad, és kilátástalannak találod a helyzetet....de én azt mondanám neked, hogy nyugi, én még itt vagyok, és nem vagyok olyan béna mint te.

Ebben az esetben te hogy értékelnéd, még akkor is ha csak poén? ;)

2015. ápr. 18. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem én pofán is csapnálak ott helyben, eléggé idegesítő "szokás". Sőt szánalmas is... Mellesleg elég szar humorérzéked van, ha ez vicces... :D De ha a barátaid elfogadják akkor csak nyugodtan...
2015. ápr. 18. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:

1: én nem azt mondom hogy jobb vagyok az illetőnél.

2: szánalmas? Gratulálok

2015. ápr. 18. 21:00
 4/6 Nemdetalánbiztos ***** válasza:
Ha viccből csinálod akkor nincs vele semmi gond, az egyik legegyszerűbb humorforrás is. Másrészt, szerintem meg aki ezzel viccelődik általában tisztában saját értékeivel, hibáival.
2015. ápr. 18. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálhatnál kevésbé necces módon viccelődni, hátha jobb lesz a fogadtatás... :)
2015. ápr. 19. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem engem ki tudnál hozni a szomorúságból az ilyen megjegyzéseiddel. De még jobb lenne ha azt mondanád hogy én vagyok a szép, nem azt, hogy te :D
2015. ápr. 19. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!