A fiúknak mennyire szokott büdös lenni a lábuk?
Figyelt kérdés
Emberi tulajdonságok2015. ápr. 13. 19:43
1/9 anonim válasza:
A nembüdöslábu fiuknak nem olyan nagyon büdös a lábuk, a büdöslábuaknak borzasztoan. Remélem sokat segitettem.
2/9 anonim válasza:
Szagolgasd meg a cipőjüket tesiórán és meglátod. És persze hogy legyen összehasonlítási alapod, szagolgasd meg a lányok cipőit is. Számolj be majd az eredményről.
3/9 anonim válasza:
sport után, nagyon
de melegben is
4/9 anonim válasza:
Semennyire.
normális zoknit hordok, és napi szinten váltom. (van, hogy többször is 1 napon belül)
normális cipőt hordok, amibe nem rohad bele a lábam
5/9 anonim válasza:
Semennyire. A zoknim pamut, a cipőm kívül-belül bőr, mindkettő normális, természetes anyag. Ha meg is izzad a lábam, akkor sem lesz büdös.
Ja, és hetente egyszer a feleségem szór a cipőinkbe egy kis szódabikarbonát.
6/9 anonim válasza:
Igen, büdi szokott lenni, többnyire sajtszagú.
7/9 anonim válasza:
Annyira büdös szokott lenni a fiúk lába, mint a lányoknak.
Ez nem nem függő.
Ha meg büdös, kell rá keresni gyógyírt. A patikákban sokat tudnak segíteni. A drogériákban is kaphatók erre különböző szerek.
Ha meg ez sem megy, akkor fel kell egy orvost keresni.
8/9 anonim válasza:
Én most a kedvedért beleszagoktam a cipőmbe, és szinte csak a cipő bőr illatát éreztem.
9/9 anonim válasza:
A barátom lába volt már olyan büdös hogy nem bírtam megmaradni mellette a szobában. Most jó, most nincs szaga szerencsére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!