Miért hiteget ha utána eltűnik?
Nagyjából fél éve megismertem valakit a neten. Hamar össze hangolódtunk, nagyon jól ment minden. Kivéve a találkozást. Nem egy helyen lakunk, de én sokszor járok felé. Sokszor megbeszéltünk találkozót, amire csak én mentem el, és vártam órákat, mert az illető felszívódott, nem lehetett elérni.
Ha nem keresem, egy idő után ő keres, hogy találkozzunk. Most megint rávett, és megint bedőltem neki. Persze mindig úgy alakítja a dolgot, hogy "én legyek a hibás", magyarán hogy miattam nem jött létre a találkozó. Én már nagyon régóta szerettem volna látni, de egyszerűen nem tudom felfogni ezt. Eltűnik, előkerül, megint eltűnik.
Persze én is rettentő naiv vagyok, mert hosszas kérlelés után be adom a derekam, de miért él vissza ezzel?
Komolyan vehetd, hogy ez már csak ilyen ember. Ha összejön a találkozó, attól még ő másban is így működik, később is sokat szívsz majd vele.
Velem is megcsinálták.
A monogramja mi?
Hányszor fordult egyébként elő ez vele?
Alakítsd úgy, hogy ne Te menj oda, és ne Te várj rá - egyébként max. 10 percet várnék - hanem ő jöjjön hozzám, én otthon várom, vagy oylan helyen, ahol nem állok hiába, pl. könyvtár. Ha nem jön, hát nem jött.
A kb fél év alatt talán 3-4x. Akármilyen helyet beszéltünk meg, vagy hogy ő jöjjön el, semmi.
Aztán hetek múlva felkeres hogy hé-hó, találkozhatnánk. Ha elutasítom vagy letolom, még neki áll feljebb... Szerintem pszichiátriai eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!