Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak olyan emberek, akiket...

Vannak olyan emberek, akiket szinte minden érdekel, és mindent meg is szeretnének tanulni?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 11. 09:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, viszont engem most már nagyon zavar ez a tulajdonság. Mert épp az hogy céltalanná tett.

Túl sok mindent szeretnék, aztán még is döntenem kell, hogy minek is tanuljak.

Túl sok mindenben el tudom képzelni magam.

Szívesen lennék orvos, lennék gyógyszerész, lennék vegyészmérnök, de a biomérnöki is érdekel, emellett szívesen tanítanék akár kémiát, akár bioszt, akár matekot, akár nyelveket, akár tesit. Szívesen lennék személyedző, lennék gyógytornász.

Minden tantárgy úgy ahogy van érdekel és mint látod a szakmák is.

Sajnálom, hogy csak egy életem lehet és választanom kell ezek közül. :)

De ez már csak ilyen.

Szerintem nem jó ez a fajta maximalizmus. Mert nem tud igazán örülni egyes sikereinek az ember, újabb és újabb eredményeket kíván aztán néha kicsit meg kéne állni és átgondolni mi érdekli igazán és abba fektetni több energiát. :)

20L

2018. febr. 19. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
igen, én is úgy érzem, minden nem fér bele
2018. febr. 19. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:

"Szívesen lennék orvos, lennék gyógyszerész, lennék vegyészmérnök, de a biomérnöki is érdekel,"

ez azért eléggé ugyanaz a szelete a világnak. oylan nincs, akit minden érdekel a díjugratástól a kozmológiáig

2018. febr. 19. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
az ember a saját érdeklődésére azt hiszi, minden
2018. febr. 19. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!