Vannak olyan emberek, akiket szinte minden érdekel, és mindent meg is szeretnének tanulni?
én ismerek ilyet az évfolyamunkból. 5 emelt érettségit tesz, a legnehezebb tárgyakból.
azért, mert nem tudja eldönteni mi legyen, így mindenhova beadta a jelentkezését, ahova ugye más feltételek kellenek
engem is szinte minden érdekel, én is nehezen döntöttem el mit tanuljak tovább. a történelem és az irodalom , valamint a nyelvek már a kezdetektől fogva a kedvenc tárgyaim voltak.
de amikor bejöttek a reál tárgyak, akkor azokat is megszerettem.
a mateknak 1-2 ágát nem szeretem. a többit viszont igen, szeretek számolni, feladatokat oldogatni.
de emellett nagyon sokat olvasok, évi 400 könyvet kb.
szóval magamra is mondhatom, hogy sok minden érdekel.
megélhetési szempontból megyek reál szakra. de egy humánon is jól érezném magam szerintem
"de emellett nagyon sokat olvasok, évi 400 könyvet kb. "
Nem akarok kötekedni de szerintem egy(két) nullát elírtál. Bár, ha minden nap kiolvasol legalább egy könyvet akkor én kérek elnézést. Az is igaz, hogy nem írtad, hogy kiolvasod, szóval felejtsd el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!