Kommunikáció fejlesztésére mit ajánlanátok?
Most találtam ezt az erőszakmentes kommunikációt, ez tetszik :) [link]
Aztán még milyen szemléletmódok lehetnek a segítségemre? Mindenképp azt szeretném elérni, hogy a kommunikációm pozitív legyen, főleg az első benyomás, ami annyira nagyon meghatározó mindenkinél :)
Nagyon tetszik benne, hogy arra irányul, amit kerestem... Szeretné pontosan azt kommunikálni, amire valójában szüksége van. Nekem ez most nagyon nem megy. Most a vágyaimhoz úgy érzem ez az egyik legjobb lépcsőfok :)
Csak kellenének még kiegészítések a kommunikációmmal kapcsolatban, mert az EMK nem fed le sok dolgot úgy látom most hirtelen :)
De nagyon tetszik ez a megközelítés most :)
Már a kérdés is jól van megfogalmazva, csak így tovább ;)
Olvass sokat, járj előadásokra pl. a könyvtárba.
Egyelőre ennyi jut eszembe.
Allan és Barbara Pease könyveket olvasgass. Ők kimondottan kommunikációs könyveket írtak. Az első, amit olvass el tőlük a Miért hazudik a férfi, miért sír a nő? című könyvet! Nagyon tanulságos!
Egy másik szerzőtől könyv, ami szintén nagyon jó, olvastam is: Barbara Berckhan - Verbális önvédelem.
Egy harmadik: Robert Bolton - A kommunikáció művészete
húú, nagyon szépen köszi! :))
fent is vannak ncore-on, nekiállok :)
jöhet még válasz, ha valaki tudna mondani valami okosat!
köszönöööm :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!