Aki szép az boldogtalan?
Figyelt kérdés
Nézegettem fotókat és azt látom, hogy a gyönyörű nők nem mosolyognak, vagy ha igen, olyan erőltetetten. Ha vidám happy képeket keresek, akkor meg mindig ronda nők képei jönnek ki.2015. ápr. 8. 17:48
1/9 anonim válasza:
Persze, aki meg csúnya az okos, aki szegény az szeretetteljes, a gazdagok magányosak, a nők buták, a férfiak erősek, a kamaszok drogosok, az egyetemisták léhűtők, a politikusok lopnak, a kövérek vidámak... soroljam még?
2/9 anonim válasza:
Szerintem a boldogság nincs összefüggésben a külsővel. Lehet találni olyanokat, amiről beszélsz, de meg is lehet cáfolni az ellenkezőjével. És az sem elhanyagolható szempont, mit gondol magáról az illető. Magamból kiindulva, szépnek mondanak, de én nem látom maga annyira szépnek. Nem vagyok boldog, de ennek semmi köze a külsőmhöz, sőt még ahhoz sem, mit gondolok magamról. Egyszerűen nálam túl magasan van a léc (ami saját magammal szemben állítok), minden téren sokat várok el magamtól, amit elég nehéz elérni. Következésképp boldogabb az az ember, akinek reálisabb a céljai, így azokat ha küzd érik, meg is tudja valósítani.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez lehet a megoldás, hogy aki szép, annak eleve magasabban van a léc, pont emiatt nem tud boldog lenni.
2015. ápr. 8. 18:20
4/9 anonim válasza:
Talán ott lehet a dolog nyitja, hogy a narcisztikus vagy ilyen hajlamú emberek azt hiszik magukról, hogy emiatt ők felsőbbrendűek és minden ebből a tévképzetből fakad.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát keressetek nekem egy olyan képet, ahol egy gyönyörű nő van és sugárzik valóban a boldogságtól, de olyan őszintén, kirobbanóan.
2015. ápr. 8. 18:34
8/9 anonim válasza:
Nem.
Ugyanis pont egy gyönyörű nő tud rengeteg mindent elérni a szépségével, legfőbb képen egy olyan pasit aki kívülről és belülről is tökéletes neki.
#7 A 2-es és a 3-as akik ezek közül szépnek mondhatók. Nehéz ilyen képet találni, hisz senki nem fakad őszinte mosolyra, csak azért mert épp fotózzák.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, az első három szerintem ilyen kép! :) Bár ezek még inkább lányok, mint nők. Én olyan 30-50 közöttire gondolnék.
2015. ápr. 9. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!