Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van, aki boldogtalan...

Más is van, aki boldogtalan egész életében, mert nem szép és bármit tesz sosem lesz olyan, amilyen szeretne lenni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni magam és jól érezni magam a bőrömben. Mert ez a külső nem én vagyok, úgy értem nem passzol hozzám és kevés rosszabb van annál, mint hogy valaki nem tud olyan lenni amilyen és ebbe a külső is beletartozik. És mivel a külsőm nem olyan, így a belsőm sem úgy nyilvánul meg ahogy kellene. Nem tudom magam adni és emiatt tönkre megy az egész életem. Amin lehet azon változtatok (de csak természetes módon). És ez is bánt, hogy annyi mindent teszek magamért és semmi értelme nincsen. Rengeteg időmet és energiámat áldozom és nincs haszna. Nem tudom miért ilyen fontos ez nekem, hogy rámegy az egész életem. Engem már óvodás koromban is ez foglalkoztatott, már akkor láttam magam, hogy nagyon nem jó és már akkor sem szerettem a testem. Melyik kis 4-5 éves foglalkozik a testével ilyen értelemben? Ilyen nincs is a világon több sztem. Nem tudom már mit tegyek, hogyan fogadjam el magam. Egyébként mivel ennyire utálom magam, másnak sem hagyom hogy szeressen, szóval tényleg mindent feláldozok.

20+/L

2013. dec. 18. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:

rengetegen vannak, ezért lehet minden vackot eladni. kozmetikai szereket, menő táskákat meg az összes többi vackot. szerintem a legtöbb lány hozzád hasonló problémákkal küzködik, ezért vannak a különböző trendek, mert ha van mit követned akkor nem kell önmagad lenned. és ez persze szépen lassan leépíti a társadalmunkat de ezzel nincs mit tenni. Persze a fiúk is ugyanezzel szenvednek csak mi másképp fedjük el.

Ha nem önmagadra koncentrálsz az segít. Ennyit tudok mondani. Próbáld meg észrevenni hogy mindenki szerencsétlen és vállald fel önmagad!

2013. dec. 18. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:

hibás énképpel rendelkező pszichiátriai esetek, akik még gyávák is.

Rengetegen vannak az országban!

szerencsére nem tartozom közéjük.

2013. dec. 18. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ugyanazt tudom mondani,mint amit nekem mondtak anno...es bevált...legyel okos, sportolj , attol majd az alakja d is jo lesz...ez mar eleg h legyen onbizalmad es h vki felfgyeljen rad. Raadasul ingyen van. Ha gondolod irj es mondok meg par dolgot ;)
2013. dec. 18. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!