Szerintetek az anime miatt van?
Figyelt kérdés
Van egy lány baratom aki alapvetoen nagyon kis cuki meg szeleburdi kisse szerencsetlen de nagyon kedves,visszahuzodo es szeretnivalo.Azt tudniillik o animezik.En is megneztem egy animet es nagyon hasonlo viselkedest tepasztaltam par karakternel mint a baratomnal.Szerintetek az anime az oka annak hogy ilyen tulajdonsagai lettek?2015. ápr. 7. 23:55
22/32 A kérdező kommentje:
áá jó lenne de azért nem olyan jó a kapcsolatunk csak a névsor szerint együtt ülünk matekon ezért szoktunk beszélgetni:D
2015. ápr. 8. 19:55
23/32 anonim válasza:
beszélgess vele többet, kérj matekból segítséget. kérdd meg, hogy ajánljon egy animét, mert nem találsz (az se baj, hogyha nem igaz).
24/32 anonim válasza:
nem tudom mennyire vagy tökös, de esetleg kérdezd meg tőle holnap, hogy nincs-e kedve mondoconra menni, mert te nem akarsz egyedül VAGY éppen van egy felesleges jegyed, mert a barátoddal mentél volna, de sajna beteg lett VAGY más hazugság/féligazság/igazság
25/32 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:D
2015. ápr. 8. 20:18
27/32 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy szeretné az ecchit, mikor még a csókolózás gondolatától és halálra pirulXD
2015. ápr. 8. 20:28
29/32 A kérdező kommentje:
ja bocsXD köszi:D
2015. ápr. 8. 20:33
30/32 anonim válasza:
történt azóta valami? sikerült elhívni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!