Szerintetek az anime miatt van?
Figyelt kérdés
Van egy lány baratom aki alapvetoen nagyon kis cuki meg szeleburdi kisse szerencsetlen de nagyon kedves,visszahuzodo es szeretnivalo.Azt tudniillik o animezik.En is megneztem egy animet es nagyon hasonlo viselkedest tepasztaltam par karakternel mint a baratomnal.Szerintetek az anime az oka annak hogy ilyen tulajdonsagai lettek?2015. ápr. 7. 23:55
1/32 anonim válasza:
Esélyes, hasonlót már én is megfigyeltem ismerőseimen.
2/32 anonim válasza:
Az anime is csak az emberek viselkedését próbálja visszaadni, bár legtöbbször eltúlzottan, felnagyítva. Mindenki utánoz, ha megnézel egy romantikus filmet, te is az a nagy romantikus ember akarsz lenni, ha egy autós filmet, várod hogy mikor viheted el a kocsit egy körre, ha akciót, akkor egy macsó vagy aki bármire képes, ez eltart 1 napig biztosan. Ő animét néz és azt gondolom minden nap ezért biztos, hogy ez alakítja a viselkedését ami tovább kitart mivel sokat nézni, nincs ezzel semmi baj, csak szembesítsd vele ha már nagyon túlzásba viszi. :)
3/32 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:)
2015. ápr. 8. 00:26
4/32 anonim válasza:
Melyik varosban laksz? Egy baratnom ram is mindig mondja h szeleburdi vagyok es illik ram a leiras is xd (1-2dolgot kiveve.. :'D)
5/32 A kérdező kommentje:
Nyíregyháza:D
2015. ápr. 8. 06:51
6/32 anonim válasza:
Akkor nem :D baromi messze van innen xd bar h ne csak offoljak azert irok egy normalis valaszt is :'D
amig nem viszi tulzasba vagy nem direkt csinalja, marmint h nem akar olyan lenni mint az animek addig oke (en is allandoan veletlenul csinalok olyanokat h pl ha bocsanatot kerek egy nagyon kicsit meghajolok, v furcsa kezmozdulatot teszek.. a meghajlas csak az anime lehet de a kezmozdulat egy haveromtol van aki allandoan ugyanezt csinalja.. xd)
7/32 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak egyezik a viselkedése némely "animés" viselkedésmintával.
Ahogy #2 mondja, az animék is az emberi érzéseket és viselkedésformákat ábrázolják.
8/32 anonim válasza:
Folytatom: lehet, hogy másik irányból kell nézni a dolgokat. Lehet, hogy pont azért lett animés, mert eleve ilyen a viselkedése.
9/32 anonim válasza:
Véletlenül nem vetted észre, hogy egy hatalmas izzadságcsepp jelenik meg a haja mellett ha zavarban van?
10/32 anonim válasza:
Erről nemrég készült egy cikk,fusd át: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!