Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy sok helyre,...

Miért van az, hogy sok helyre, emberre, szituációra, ruhára azt érzem, hogy nem méltó hozzám?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet érzem ezt.
2015. ápr. 7. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nem elég jó hozzád, vagy túl jó hozzád? Mert nagyon nem mindegy.
2015. ápr. 7. 00:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem elég jó hozzám.
2015. ápr. 7. 00:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy beképzelt vagy(amit soha a büdös életbe nem fogsz magadnak beismerni és felismerni sem!)

Vagy pedig egész egyszerűen a környezeteddel tényleg baj van,tényleg butábbak az emberek,és a környezeted tényleg csúnyább,igénytelenebb.

Ha egyik sem áll fenn,akkor várom a többi választ :D

2015. ápr. 7. 00:37
 4/8 anonim ***** válasza:

mert abban az álomvilágban élsz,hogy te különb vagy,sőt szinte már arisztokrata.

aztán amikor szembesülsz a valósággal,hogy alsó,vagy alsó közép osztályba tartozol,akkor meg ez csalódással tölt el,vagyis a valósággal való szembesülés.

2015. ápr. 7. 00:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Van olyan eset amikor jogosan érzed ezt. Vannak bizonyos társadalmi szabályok, értékrendek, elvárások amiknek te megpróbálsz megfelelni és azok szerint élni de vannak akik más elvek szabályok rendszerek szerint élnek ami ütközhet a tieddel. Ilyenkor érezheted azt hogy az illető személy szituáció stb.. Nem méltó vagy nem illk hozzád.
2015. ápr. 7. 01:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is szoktam így érezni, csak nem a méltó szót használom.

A szülő városomban, nagyon sok a buta ember. (De ha máshol találkozok ilyennel, akkor is ezt gondolom.)Nincs nekem már türelmem ehhez. olyan dolgokon akadnak fenn, ami nem is kivetni való, szimplán csak vissza maradottak és buták. Vagy olyan vicceken röhögnek, amik nem is viccesek.

Kerülöm, ha tehetem az ilyen embereket.

2015. ápr. 7. 03:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem az anyagi helyzetük alapján ítélem az embereket ,Kedves 4-es válaszoló ;)!
2015. ápr. 7. 18:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm az értelmes válaszokat!
2015. ápr. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!