Miért kell manapság már majdnem mindent pucér nőkkel reklámozni?
Nem provokációnak szánom a kérdésem, és nem is vitát akarok szítani, csak komolyan elcsodálkozok már ezen.
Én meleg vagyok, és folyamatosan azt olvasom, hogy az emberek azt sérelmezik, hogy a melegek mutogatják magukat (akár kézfogással stb...), meg a szexualitás 4 fal közé való, stb.
Közben meg már majdhogynem mindenféle terméknél, szolgáltatásnál, autónál, stb stb. vagy nagymellű, vagy pucér nőket látni. Plakátokon, reklámokban, TANKÖNYVEK elején is általában nők vannak, és majdnem mindenhol.
Nem azért sérelmezem ezt, mert meleg vagyok, szó sincs róla. De ez egy idő után már nem gusztustalan, hogy ennyire mindenbe beleszövik a szexet? Én például nem vennék meg csak azért semmit, mert helyes pasi van rajta.
Csak szerintem gusztustalan ez? Nem maga a női test, hanem hogy mindenbe már szex van, mindent már csak pucér nőkkel lehet eladni, stb.
Miért jó ez?
Nektek mi erről a véleményetek?
Olyan idegesítő mikor egy normális és elég egyedi kérdés születik végre az oldalon (mert nagyon ritka) és akkor ilyen barom állatok, mint ez az 59% os belesz#rnak és innentől az offolás és az ő trollkodását lehet csak olvasni...
Ne hogy elfogadd már, hogy totál félreolvastál vagy félreértelmeztél valamit és elcseszted... nem, inkább verd itt még magad tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!