Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik a kollegáim hogy...

Miért hiszik a kollegáim hogy ráhajtok egy nőre ha látnak beszélni vele?

Figyelt kérdés
Szinte mindig minden munkahelyemen a kollegáim azt hitték hogy ráhajtok egy adott nőre ha elkezdek vele beszélgetni. Másoknál nem szoktak ilyenről beszélni, de nálam rendszeres a pletyka, pedig nem vagyok az a csajozós tipus.
2015. ápr. 4. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Férfiak között, főleg munkahelyen az ilyesmi gyakran megesik, igazából nem ia tudsz ellene nagyon tenni. De most komolyan, mit érdekel az téged, h mit gondolnak arról, h most csak beszélgettek-e vagy fűzöd talán a csajt? :D
2015. ápr. 4. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem az hogy érdekel. Hanem mi a konkrét kiváltó ok náluk hogy ezt gondolják.
2015. ápr. 4. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdező, engem sem érdekel, nő vagyok. A srácok így heccelik egymást nagyon sokszor. Viszont van egy jó megoldás, amit a nálunk idősebbek alkalmaztak régebben is: nem az utca közepén kell beszélni senkivel, nővel sem. Ha máshol nem tudtok találkozni, akkor megbeszéltek egy közeli helyet, pl. kisebb utcát és ott dumáltok, ahol nem nagy a forgalom, a legjobb viszont egy kávéra meghívni vagy bármire, így biztos, hogy nem nagyon látnak meg :)

Sajnos vannak emberek, minden korosztályban, akik belülről nagyon frusztráltak, s emiatt szeretnek kötözködni másokkal, minden apró helyzeten, információn fennkadnak és szándékosan kicsavarva, átmódosítva adják tovább ...

2015. ápr. 4. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!