Szerintetek láthat valaki szellemet?
Persze! miért ne?
Mielőtt a szellemekkel foglalkoznál, meg kell értened a látás mint képesség működését. Semmi sem az aminek látszik!
Persze, de ahhoz a fizikain túli látásmód elsajátításában kell tapasztalatot szerezni, de erre nem lesz képes az aki ellenáll, akiben nincs hit.
A hit alatt nem azt értem, hogy valamit valaki mond és úgy van. A hitet igazából meg kell előzze az értelmes logikus gondolkodás, és ami abból ered lesz a hit, mert az még nem tuti fix. Balgaság volna azt állítani, hogy amit kitalálok az úgy van. Amihez gondolatban elérek de tapasztalatom róla a valóságban nincsen az hit. A hit mentén kereshetem a módot, hogy megvalósulni lássam a hitemet, és akkor lesz valóság.
Lemegyek a boltba veszek tejet. Eltervezem, hiszem, hogy lesz tej, meg lesz nálam pénz, és valóban amint haladok előre van nálam pénz, és van a boltban tej, így a hitem valósággá lett. Amit a tudományról tudnak az emberek, hogy az milyen okos, meg képes mindent megmagyarázni hát amit arról hallanak az is csak hit. A tudomány pedig csak fizikai aspektusból szemléli a világot, informális szempontból nem lát, mert az láthatatlan, megszámlálhatatlan. Már pedig a tudománynak papírforma adat kell, mert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!