Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nehéz a feszült emberrel?

Nehéz a feszült emberrel?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,mint ha rám akarná ragasztani a feszültségét és lerombol. Már a közelében is érzem a feszültséget...Elég negatív dolog. Jó lenne ha nem viselkedne így. Ezen hogyan tudnék változtatni? Tudom elsősorban magát kéne nyugtatni és pozitívabbá válnia, de egyszerüen már néha rám is ragad belőle.Ti mit tanácsoltok?
2015. ápr. 3. 12:38
 1/2 A kérdező kommentje:

Hiszen ez neki sem jó és a környezetének sem... Már vagy 2 hete tart... egyszer olyan mérges lettem, hogy jól leb.sztam, de ez nem megoldás,mert még idegesebb lettem. Nyugalmi állapotomból könnyen kizökkent.

Valami lelki oka van,de nem beszél róla őszintén...

2015. ápr. 3. 12:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nagyon stresszes. Egy kis magnézium is segít, de persze nem ez a megoldás, hanem a lelki okát kellene kitudakolni és abban segíteni. Szervezni neki valami kikapcsolódást, hogy egy kicsit kikapcsoljon. Elhívni sportolni.

Mást szerintem nem nagyon lehet tenni.

És igen, egyébként nagyon nehéz a feszült emberrel (velem is, ha olyan vagyok).

2015. ápr. 3. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!