Nem bírom az arroganciát. Lehet ezen valahogy változtatni?
Sajnos idő, amíg megtanulod ezeket kezelni, sikerülni fog, de akkor meg jönnek a vérnyomáscsökkentők, nyugtatók, stb...:(
Régen én is csak néztem ki a fejemből, amikor valaki így letámadt, eltelt vagy fél nap is, míg tudtam rá reagálni.
Most már...
Csak sajnos emiatt az olyan emberekhez is előítéletes vagyok, akikkel nem kéne.
És mindezt azért, hogy a nagypofájú bunkókat ki tudjam kezelni.
Megéri? Nem.
Amúgy könnyen szövegel egy olyan, aki pozícióban van, és sokminden függ tőle, ezáltal egyfajta "satuban" vagy...
Anno volt egy helyzet, amikor kiléptem egy cégtől csak azért, hogy el tudjam küldeni a k. anyjába a főnököt.
Úgy menekült az ürge az irodába, még rá is zárta magára az ajtót. Szánalmas volt.
Lehet, hogy van valami olyan probléma az életedben amiért folyamatosan szégyenled magad, pl anyagi helyzeted, régen volt már párkapcsolatod, vagy akármi. Ha ez a kiváltó ok megszűnik ez a másik problémád is megszűnik. Nekem is volt régebben hasonló problémám. Most már van egy lelki riasztórendszerem ami figyelmeztet ha bárki is bánt engem (kicsit is tiszteletlen). Amint olyan mondat hangzik el, ami bántó lehet a számomra, máris megy a megtorlás. A megtorlás pedig értelemszerűen nem abból áll, hogy magamat védem, hanem a másikat támadom. Lehet mostanában kicsit túlzottan agresszív is lettem.
Ha valaki rosszul bánt veled és nem tudtál azonnal visszavágni, később gondol át magadba, hogy mik azok a dolgok amivel legjobban meg tudnád bántani. Ez lesz a te "aranyfedezeted". Nem kell őket felhasználni, mert csak attól, hogy tudod, hogy hogyan bánthatnád megváltozik a viselkedésed. Ő pedig érzi ezt rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!