Mi a véleményetek erről a személyiségről/jellemről? Kértem egy személyre szabott jellemzést a válaszaim/születési időm alapján és ezt a választ kaptam.
Nem szereti a hétköznapi, alantas dolgokat, s bár nem volt sosem szorgalmas tanuló, élete során mégis magas pozícióig jut el. Már gyermekkorában tudta, hogyan kell távol tartania magát a tömegektől. "Királyi" modorra, természetes méltóságra tesz szert, ezzel aztán nemcsak csodálatot ébreszt másokban, hanem irigységet is. Mindenben a maximumra törekszik, akár lakberendezésről, akár karrierről vagy a gyermekei neveléséről van szó. Játékos természetű, szeret szórakozni, sportolni, versenyezni, megméretni - és nyerni! De nemcsak a sportban, hanem a szerencsejátékokban is. Ha nem vigyáz, gyógyíthatatlan szenvedélyévé válik a játék, amivel megkeseríti a saját és környezete életét.
Nektek mi a véleményetek róla?
Fensőbbségesség, maximalizmus, szerencsejáték, sport. Tőlem távol állnak ezek és nem is szimpatikusak, úgyhogy engem nem igazán fogna meg egy ilyen jellem.
Hogy illik-e rád, azt meg csak te tudod eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!