Az ember környezete árulkodhat a személyiségről?
Tudom, hogy erre a válasz igen, viszont mi a helyzet akkor, ha a közvetlen környezete szinte üres? Semmiről sem árulkodik, teljesen jellegtelen. Csak azokat látni a szobában, amit használ. Sosem láttam ilyet korábban. Ő pedig megnyerő, nagyon is. Lehet, hogy szociopata?
Se fényképei, se igazi barátai, mintha minden csak felületes lenne körülötte, hogy valamit mégis mutasson a külvilágnak.
Én is a minimalista design-t szeretem, de iszonyat sokat gondolkodó ember vagyok (nem okos, csak gondolkodó!).
Az életemet nem az tölti be, hogy színes-e a környezetem, és hogy mit mutatok a világnak, hanem hogy a lehető legpraktikusabb, és a lehető legélhetőbb legyen a környezet, ahol vagyok. Aztán, hogy másoknak ez szürke, meglehet, de számomra ez a lehetőségek kavalkádja... :) Tudom mi hol van, és ha jön valaki, akkor azonnal tudom a megoldást, hogy honnan vegye elő, mit nyisson ki, stb...
Ha rám nézel, szeretem a szürke ruhákat, és hasonlók, szóval a külvilág egyértelműen unalmasnak lát. (minden bizonnyal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!