Miért érzem meg, ha valaki hazudik?
Hasonló cipőben én is.
Én néha azt is tudom hogy mire gondol és érzem amit a másik.
Ezen kívül ha valakinek megmondok valamit az úgy van.
Valamikor hamar kiderül máskor csak 1 év múlva.
Múltkor szóltam egy lánynak hogy azonnal hagyja el a pasiját mert tönkre fogja tenni az életét.
Természetesen nem hallgatott rám és kb. 1 évvel később tartottak ott hogy a fiú bemászott a lány ablakán, megverte és ellopta a mobilját.
De volt olyan is aki nem hallgatott rám és az életével fizetett.
Viszont én ezt nagyon élvezem.
Na meg az is jó hogy felhívnak valamennyi idő elteltével hogy nekem volt igazam.
Érdekes hogy ők meg vannak lepődve ezen.
Számomra furcsa hogy te azt akarod hogy ne tudjál róla hogy valaki hazudik neked. Én inkább akkor érezném rosszul magam ha nem tudnám.
Lehet hogy még kicsikét puhány vagy ehhez.
Nekem ha valaki hazudik még ráteszek egy lapáttal és bele kérdezek a részletekbe hagy magyarázkodjon még többet.
Persze ez elég ritkán fordul elő mert az első mellébeszélésnél törlöm is az embert.
Ehhez nem is kell hazudnia, bőven elég ha megmondott valamit és ahhoz nem tartotta magát.
Kifejezetten ritkán adok második esélyt az ilyeneknek, azt is csak akkor ha nagyon bánja amit tett.
Na nehogymár még te érezd rosszul magad azért hogy hazudnak neked. Ennek nem így kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!