Manapság sok fiatal akar író lenni?
Látom ezt a sok kérdést arról, hogy "jó-e ez a regényrészlet", "hogy kezdjem a regényem" stb.? Semmi ellenérzés nincs bennem, vagy ilyesmi, csak én is szeretek írni, és meglep, hogy ennyien írnak, mert amikor én voltam tini, kifejezetten ritka dolognak számított, hogy találkozzak valakivel, aki szintén ezt szereti. Egyetlen ilyen korombelit ismerek csak személyesen.
Ez most nem szidás vagy ilyesmi, csak szerintetek ez mostanában egy ilyen népszerű hobbi?
Szerintem nem népszerűbb, mint máskor.
A birka szellemet sem érzékeltem még, egyetlen egy ismerősöm sem ír semmit.
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom, szerintem a birkaszellem nem lett nagyobb, én azt gondolom, régen is egymást követték/utánozták az emberek, illetve 1-2 megmondó embert.
Utolsó: ezt értem, de nem tudom, miért volt válasz a kérdésre.
Azt tudom, hogy nem mindegyikükből lesz író de a kérdésem szempontjából ez végül is mindegy.
Írjanak csak, minél többen. Az írás segít koncentrálni, strukturálja az időt, és ami le van írva az ott van, nem kell fejben tartani, amivel mentesül az elme némi feszültségtől.
Én kifejezetten kézzel való írásnál vettem észre, hogy mennyire igaz azon állításom, hogy koncentrációs gyakorlat. Ha elszaladok fejben már összekuszálódnak a betűk, és elkezdek rondán írni. :] Azzal pedig, hogy úgymond az írással "lelassítom az elmém" a lényegi dolgok kerülnek előtérbe, szóval minőségileg lesz jobb a verbális kommunikációs készségem.
en sokszor gondolkodtam rajta
van egy elet storym, amolyan sorozatokba illo love story..
le kene irnom talan..
masoknak is meseltem es azt mondtak irjak mert nagyon erdekes..
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!