Fiúk, nektek a sovány vagy a ducibb csajok jönnek be jobban?
Figyelt kérdés
Válaszóljatok pls!2015. márc. 28. 23:18
1/11 anonim válasza:
Kettő között, de ha tetszik a szeme egy lánynak, és kedves, rendes, akkor nem érdekel a külseje.
2/11 anonim válasza:
Ez az a dolog,ami emberfüggő...lehet neked egy fiúban az tetszik,ha kék a szeme,másnak az,ha barna...pont így van az alkattal is :))) és minden mással!
4/11 Ensam skog válasza:
Sovány, de ha kicsit duci meg talán belefer ha megfog valami benne.
5/11 anonim válasza:
Se a sovány, de a duci nem jön be.
Ez jön be. Felük vékony, alul formás. Az sem baj, ha nagyobb a melle.
7/11 anonim válasza:
Nálam a nő fogalma azzal kezdődik, hogy pozitív gondolkodású kell legyen elsősorban.
Persze megvannak a belsőszintek, amit elsőre mérlegelek.
Ezek az első beszélgetéskor kiszoktak derülni.
Azt követően jön a külső, ami teljesen mindegy. Ha egy a gondolkodásunk akkor lehet róla szó, hogy beszélgessünk.
Amúgy az igazi ideál a se nem vékony, és a se nem duci.
Legyen mind kettőből de ez nem jelenti azt, hogy csakis az ilyen lányokra hajtok.
9/11 Kati Tibor válasza:
Nekem inkább a karcsuabbak jönnek be.
10/11 anonim válasza:
A kimondottan vékony.
Akárki akármit is mondhat, nekem sem a telt sem pedig a kövér/duci nem jön be. Ezen nem lehet változtatni. Ízlés kérdése
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!