Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincsen egy barátom se?...

Miért nincsen egy barátom se? Az osztályban mindenki szivat és csak röhögnek rajtam, mi baj van velem?

Figyelt kérdés
Normális 13 éves fiú vagyok és nem merek vissza ütni például ha ide ütnek az osztálytársaim mindig szivatnak és olyanokat mondanak hogyha a helyedben lennék megszünnék létezni meg ilyen dolgokat és ők tennének is ezért minden nap sirva kell hazajönnöm az iskolából tudom nem szép mert fiú vagyok mit tegyek?

2015. márc. 26. 19:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én szerintem nem vagyok rossz ember én nem csinálnám ezt még így sem csinálom hogy ők csináljak.

De jó hír holnap csak délig leszek.-Bocs nem dicsekedni akartam :)

2015. márc. 26. 21:19
 12/12 anonim válasza:

Engem is piszkáltak 2. os korom óta :'-(

De ez már nem igy van mer en bekerültem egy új osztályba mert megbuktam ránézésre vagyok egész tüzérek 13 éves vagyok átlagos aztán odajöttek kötekedtek adig nem szoltam az 1 az egyik megütött szájba vágtam kihasadt a szája és tudják azóta nem is mernek kötekedni de 3. os koromig nem mertem vissza ütni és ezért a düh bennem maradt és agresszív lettem

2015. okt. 28. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!