Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert vagyok ilyen? Min...

Miert vagyok ilyen? Min valtoztassak, hogy boldog lehessek?

Figyelt kérdés
Anyukam mar nem 1x mondta, hogy soha nem leszek boldog. Soha, semmibol nem eleg. Tobbet akarok mindig, hangsulyozom, MINDIG! Ha nem az van amit en akarok akkor addig hajtok, amig el nem erem a celom. Legyen akarmirol szo, jelen pillanatban a volt baratomat szerzem vissza mert szakitottam vele, 2 honapig elveztem ahogy kapar utanam es amikor megunta talalt maganak valakit rogton leptem, azota megint egyutt vagyunk es nagyon vissza kell fognom magam. Nem tudom miert csinalom ezt, nem is hianyzott, nem gondoltam ra, talaltam mast! Megis levert a viz,a szivem kiutotte a bordam, felidegesitett mikor ereztem hogy kezd alabbhagyni az erdeklodese! Engem se tesz ez boldogga, az allando idegesseg hogy jol csinalom-e, eleg-e es o se lesz boldog mert tudom hogy csak addig kell ameddig nem leszek a vilaga kozepe es nem nezhetem ahogy szenved! Egy onzo r***nc vagyok, tudom, utalom magam! Mit tegyek? Valtoztatni akarok!!!! :(
2015. márc. 26. 01:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Így nőttél fel. Beképzelt lettél, nem fogsz változni. Nő vagy.
2015. márc. 26. 01:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Abszolut nincs onbizalmam, talan pont ezert csinalom? Tenyleg nem tudom, de surgosen valtoztatnom kell.
2015. márc. 26. 01:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként?
2015. márc. 26. 01:41
 4/7 A kérdező kommentje:
21.
2015. márc. 26. 02:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdésekre általában nagyon egyszerű a válasz. Utálod magad, mert csúnyán kiabálsz anyukáddal? Ne kiabálj vele csúnyán, és kész. Amikor ott tartasz, hogy mindjárt kiabálnál, akkor maradj csöndben.

Hülye pycsaként nyomulsz a volt csávódra, aki nem is érdekel. Ne nyomulj rá hülye pycsaként. Amikor mondjuk felvennéd a telefont, hogy rázúdítsd az idegbajodat, akkor kapcsold ki a telefont, és csinálj mást.

2015. márc. 26. 02:22
 6/7 A kérdező kommentje:

A csaladommal tisztelettudo vagyok, de ok is tudjak hogy rossz a termeszetem.

Altalaban az a baj, hogy eszre se veszem es annyira akarom a bizonyos dolgot, hogy addig nem nyugszom amig meg nem kapom. Nehez helyzet. :(

2015. márc. 26. 02:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Megérdemlitek egymást. remélem egymás mellett élitek le az egész hátralévő életeteket!
2015. márc. 28. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!