Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek szegye es bunko...

Szerintetek szegye es bunko dolog volt tolem ez?

Figyelt kérdés

Tegnap a vonatrol szálltam le es elottem ugyan azon az ajton egy lány szállt le nagy táskával.

En pedig nem kerdeztem meg hogy segitsek le adni a táskát. Szerintekek bunko dolog volt tolem ,hogy nem kerdeztem meg vagy nincs belole semmi,esetleg nem-e gondolt a lány rolam rosszat,hogy nem mondanám azt sem,hogy segitsek leadni?

32/F

2015. márc. 25. 14:21
 1/1 Márciuska ***** válasza:
Nem bunkó dolog, de ha megtetted volna, valószínűleg örült volna neki a lány. Lehet, hogy meg sem fordult a fejében, hogy segítséget várjon el, nem tudhatta például, hogy nem vagy-e beteg, vagy nem sietsz valahová, hogy elérd az utolsó buszt, vagy nem bánt-e éppen valami nagy gond vagy baj, ami miatt észre sem vetted őt. Normális ember tudja ezt. Nő vagyok, de sosem várok el semmi ilyesmit. Ha megkapom, örülök és jól esik, de nem várom el. Az pedig jó dolog, hogy vívódsz ezen, és foglalkoztat a dolog, mert azt jelenti, hogy érzed, mit kellett volna tenned, és legközelebb majd megteszed.
2015. márc. 25. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!