Miért nem tudok úgy kommunikálni mint mások?
Kezdjük ott hogy mindig is egy kis fostos voltam aki sose beszélt senkivel(nem azért mert nem akartam hanem mindig félelemmel töltött el ha mással kell beszélnem) emiatt kukának is hívtak. Nem igazán voltak soha igazi barátaim mint másoknak emiatt nem is volt lehetőségem kommunikálni emberekkel egy magába zárkózott kis lófasz voltam mindig is. Mióta gimibe kerültem van pár barátom de úgy érzem mindig háttérbe vagyok és nem tudok úgy kommunikálni mint mások és ha esetleg belekezdek valami történetbe mindig van valami beszéd hibám.. Sokszor ezért maradok inkább otthon hogy ne érezzem magam rosszul a városba h csak vagyok mint egy kula darab csöndben és egyedül mert nem tudok miről beszélgetni. Anyukámmal is és mindenkivel ugyan így nehezen megy a beszélgetés kommunikáció.
Valaki tudna valamiféle segítséget adni ebben?
ui.: köszönöm hogy elölvastad!
Most lepontozhatok,de egyetértek 5-el.
Mert én pl nem szeretem ha sokat kérdeznek,meg nálam az ilyen fajta beszélgetés,gyorsan ki is fullad...
Kérdező! nem lehet,hogy túl arra koncentrálsz már,hogy nem tudsz kommunikálni és ez nagyban befolyásolja a beszéded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!