Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok úgy kommunikál...

Miért nem tudok úgy kommunikálni mint mások?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy mindig is egy kis fostos voltam aki sose beszélt senkivel(nem azért mert nem akartam hanem mindig félelemmel töltött el ha mással kell beszélnem) emiatt kukának is hívtak. Nem igazán voltak soha igazi barátaim mint másoknak emiatt nem is volt lehetőségem kommunikálni emberekkel egy magába zárkózott kis lófasz voltam mindig is. Mióta gimibe kerültem van pár barátom de úgy érzem mindig háttérbe vagyok és nem tudok úgy kommunikálni mint mások és ha esetleg belekezdek valami történetbe mindig van valami beszéd hibám.. Sokszor ezért maradok inkább otthon hogy ne érezzem magam rosszul a városba h csak vagyok mint egy kula darab csöndben és egyedül mert nem tudok miről beszélgetni. Anyukámmal is és mindenkivel ugyan így nehezen megy a beszélgetés kommunikáció.

Valaki tudna valamiféle segítséget adni ebben?

ui.: köszönöm hogy elölvastad!

2015. márc. 23. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én személy szerint butább vagyok mint az átlag. Minden beszédhelyzetben beégek, nem tudok mivel visszavágni ha arra kerülne a sor. A félelemtől, hogy megint beégek, ideges leszek, amitől még jobban nem tudok beszélgetni. Ha nem idegeskedek, akkor is égek, csak kevésbé. Amire én azthiszem vicces, az nem az. Nem jár egyszerre az agyam más agyával, mindenki sokkal gyorsabb és okosabb. Itthon és szűk rokoni körben vagyok teljesen nyílt és egészségesen bolond, minden többi helyzetben rémes. Már magamat sem merem megvédeni, inkább kerülöm az efféle szituációkat. Egy picit hangosabb vagy egy rossz szó elég nálam, és még mélyebbre süllyed a föld alá az önbizalmam. Nem tartom magam férfinak, nem merek és nem tudok kiállni magamért, hiába van igazam. Buta vagyok->beégek->ettől ideges vagyok->megint beégek->már megint beégek. Na én ezért nem tudok kommunikálni. Inkább nem beszélek senkivel.
2015. márc. 24. 00:19
 12/13 A kérdező kommentje:
11: néha én is így érzem. bár a humorérzékkel nincs bajom ha próbálkozom valami vicceset mondani általában röhögnek próbálj néha ironikusan beszélni mi már szinte mindig csak úgy beszélünk
2015. márc. 24. 00:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Most lepontozhatok,de egyetértek 5-el.

Mert én pl nem szeretem ha sokat kérdeznek,meg nálam az ilyen fajta beszélgetés,gyorsan ki is fullad...

Kérdező! nem lehet,hogy túl arra koncentrálsz már,hogy nem tudsz kommunikálni és ez nagyban befolyásolja a beszéded?

2015. márc. 25. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!