Hogyan lehetnék szociális szempontból emberileg értékes?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy sorra szűnnek meg a kapcsolataim és igazi kapcsolatom még sosem volt, tuti bennem lehet valami hiba. 26/F2015. márc. 23. 13:45
1/3 anonim válasza:
Természetesen a külső nem minden,úgyhogy ne érts félre,de nincsenek önértékelési problémáid? Ha nem vagy elégedett a külsőddel(amin könnyebb változtatni,mint a belső tulajdonságokon),az eredményezheti azt,hogy másokon csattan az ostor.
2/3 anonim válasza:
Odafigyelsz másokra, adakozol, átadod a helyed a BKV-n rászorulóknak. Önbizalmat sugárzol, nem csak Te várod, hogy barátkozzanak veled, Te is teszel lépéseket stb...
3/3 A kérdező kommentje:
Sokan mondják, hogy egyrészt csak a külső számít. Nem önértékelési problémáim vannak, hanem egyszerűen nincs bennem semmi érték. Kapcsolatok szakadnak meg, lányok menekülnek, munkáltatók sose vesznek fel és még csak meg se mondják miért.
Továbbá hiába vagyok segítőkész, normális rendes másokkal, hiába érek el sikereket, semmit nem ér egyáltalán. Továbbá fogalmam sincs hol rontom el a lépéseket, de ahányszor próbálok ismerkedni, állandó kudarc tör rám. Egyszerűen gyűlölve vagyok, mert semmi érték nincs bennem és fogalmam sincs hol rontottam el.
2015. márc. 23. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!