Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek le az emberek?

Miért néznek le az emberek?

Figyelt kérdés
A családunknak most "picit" jobban megy, amit nem kürtültünk világgá (nem illegális dolog, hanem a városban sok az irigy ember), nehogy baj legyen. 16 éves fiú vagyok, gimibe járok, 4.3as átlaggal. Nem vagyok nagyképű, nem vágok fel a cuccaimmal, de már az agyamra megy, hogy az osztály 90% leszól, amiért almás telefonom, meg egy ütős számítógépem van, és egyből én lettem a szar szemét gazdag ge*i, mert nekem ilyenem van.. Mikor fog már ez a balkáni "dögöljön meg a tehened" hozzáállás eltűnni az országból?

2015. márc. 22. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem néznek le az emberek.

Csak irritálhat egyeseket, hogy nektek erre is telik, holott lehet, hogy nekik egy almás telefon kétévnyi villanyszámlájuk, és néhány hónap elmaradásuk így is van - szóval ezer-forintos gondjaik vannak.

Szóval vannak olyanok is, akik a túlélésre játszanak már régóta, és elfáradt bennük a tolerancia és a megértés.

És persze igaza van a válaszolók többségének, hogy az irígység is szerepet játszik valóban. Lehet a többség csak egyszerűen irígy...

2015. márc. 23. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Az EQ nem ugyanaz,mint az IQ..csak úgy szólok..úgyhogy annak volt igaza,aki azt írta,nem a kérdezőnek.
2015. márc. 23. 15:50
 13/14 BlodDrunk ***** válasza:

Ez Magyarországon mindenhol így van.

Ha mész az utcán előveszed a telefonod megnézik,ha gagyibb mint az övé akkor csóró vagy,ha jobb akkor gazdag g*ci vagy.

Ruha,autó,óra,lakás stb bármi terén.

Ez a Magyar mentalitás,nincs mit szépíteni rajta.

Amiről a társadalmi anyagi szakadékok tehetnek.

Ehez hozzá kell szokni vagy kimenni külföldre majd.

2015. márc. 24. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Ebben az országban minden baj! Itt az emberek lusták változtatni az életükön mindenki a szájába várja a sült galambok " Köztük az irigy emberek is" Nekem is nehéz életem van 22 évesen... De nem adom fel folyton küzdök keményen és ha valami kell keményen megdolgozok érte! Aztán jönnek az irigyek hogy honnan van meg miből?

Ilyen emberekkel nem kell törödni az a baj hogy ha valaki kicsit különc egyből betámadják személyes tapasztalat! Gondolom nem vagy nagy szájú és neveletlen ezért támadnak!

2015. márc. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!