Félek itthon egyedül, mit tegyek? (felnőtt vagyok).
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 18:08
21/27 A kérdező kommentje:
Ja,és 5-0 ra legyőztem a szellemeket kő papír ollóban,most egymással küzdenek. A nyertes marad itt,a vesztes átmegy hozzád kísérteni 3 évre. Onnan fogod felismerni,h kapucnisnadrágot hord.
2015. márc. 22. 20:56
22/27 anonim válasza:
Érzem én hogy te egy okos és jó ember vagy kérdező! :)
Csak most kicsit meginogott a gondolkodásod!
De tényleg felnőtt vagy?
Én is kezdelek megszeretni! :)
Olyan aranyos vagy!
A 13-as Mágus!
:)
23/27 anonim válasza:
5-0? Ügyes vagy! Hozzám jöhetnek! Én elférek tőlük! nem nagy a lakás de nem fogjuk szerintem zavarni egymást!
24/27 A kérdező kommentje:
41+os vagyok. Akkor elindult a cimbora aki vesztett a szellem-szkanderben,éjfélre odaér. Üdvözletemet is viszi. Kellőképpen jól el lesztek ott,kedveli a 13. Mágust. :D
2015. márc. 22. 21:56
25/27 anonim válasza:
Ideért! :)
Csak furcsállom a dolgot!
Megpuszilt többször is és azt mondta hogy te küldöd nekem!
Most tényleg te küldted a puszikat vagy csak kamuzott és ki akar velem kezdeni?! :D
Nagyon nyomult de rád hivatkozott!
Ennyire durván még az asszony se szokott velem kikezdeni!
Szerintem ha nem vagyok észnél még teherbeesik tőlem aztán jól nézünk ki! :)
26/27 A kérdező kommentje:
Ja,most akkor te pasi vagy? 13.mágus? Én meg azt hittem,h egy undok nő. :)
2015. márc. 23. 07:34
27/27 anonim válasza:
Igen! A "Mágusok" általában pasik. Ez a Mágus jól rám ragadt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!