Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg növeli a magabiztosság...

Tényleg növeli a magabiztosságot, önbizalmat az ha a tükör előtt kiabálok magammal?

Figyelt kérdés
Máskor a rendvédelem tanárom tanárom, h próbáljam ki. Azt mondta, h másnak is mondta és mikor visszajött nyári szünetről teljesen más lett. Tényleg segít??? Ti szoktatok ilyet csinálni??
2015. márc. 21. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem segít,mert elröhögöm magam:D legalább jobb kedvem lesz
2015. márc. 21. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha így belegondolok hogy önbizalomhiányban szenvedek és elkezdek ordibálni magammal a tükör előtt....

És mi van ha a tükörképem magabiztosabb, mint én???

Legközelebb már bele sem merek nézni, mert félek, hogy megint le fog cseszni...

Amúgy én is hülyén érezném magam!

2015. márc. 21. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Vigyázz!

Én is sokat kiabáltam és veszekedtem a tükör előtt magammal.És úgy összevesztem magammal hogy azóta a tükörképem elhagyott!!! Belenézek a tükörbe és semmit nem látok :( Hiába hívom fel sem veszi! E-mailre sem válaszol!

Semmi! Esetleg eladó tükör érdekel valakit? Nekem már nem kell!

Áááááááááááááááá! Már nagyon este van!

Szerintem sokkal jobban fejlesztheted az önbizalmadat ha felhívsz majd skypon valamikor! És értelmesen elbeszélgetünk! De ha kell akkor veszekedek is veled!

Repül a pizsoma!

2015. márc. 21. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!