Itt miért írnak privátokat folyamatosan az emberek?
Figyelt kérdés
Válaszolok egy kérdésre, és privátban jön a folytatás, vagy szexuális tartalmút kapok, vagy randizzunk már, meg mekkora a mellem.
Már egy ideje olvasotlanul törlöm őket.
2015. márc. 19. 21:46
11/16 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel semmire ne válaszoljak, mert arra is jönnek üzenetek, amikor megkérdezik, hogy ki szokott harisnyát hordani...
2015. márc. 19. 22:57
12/16 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag bármilyen válaszra kapok üzenetet...
2015. márc. 19. 22:58
13/16 anonim válasza:
De fura, pedig nevet se írsz ki. Én bezzeg pont nem.:D
14/16 anonim válasza:
Én olyankor szoktam privátot írni, amikor nagyon letámadják a kérdezőt, és próbálom megerősíteni az igazában. Valahogy mindig a gyengébbet védem zsigerből.
És elég sokszor nagyon normális emberekkel leveleztem sokáig, de volt közte k. anyázás is.
Amúgy a sok pattanásos nyomoronc használja társkeresőnek ezt az oldalt, itt kép nélkül tudja magában helyrerakni a téves önértékelését az ugrabugrálásaival.
15/16 anonim válasza:
Már nem azért, de ha ilyen kérdésekre válaszolsz, hogy ki borotválja odalenn meg ki nem, szerintem ne is csodálkozz...
16/16 A kérdező kommentje:
Nehogy már ne válaszolhassak anélkül, hogy 20 kanos tinédzser ne írjon rám. Már ne haragudj.
2015. jún. 17. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!