Itt miért írnak privátokat folyamatosan az emberek?
Válaszolok egy kérdésre, és privátban jön a folytatás, vagy szexuális tartalmút kapok, vagy randizzunk már, meg mekkora a mellem.
Már egy ideje olvasotlanul törlöm őket.
azért mert sokan itt keresnek maguknak párt / alkalmi szexet / ilyesmit.
Vagy csak akarnak veled beszélni másról is, ami nem a kérdésed témája.
Ezek szerint lány vagy, ééés teszel fel provokatív kérdéseket, amire sok pasas rád ír, és rád mászik? huh..
Mert perverzek/unatkoznak/valós életben még nem láttak nőt, így itt nyomulnak.
Én is már annyit kaptam, tejóég! Nem véletlenül van 18 ember letiltva. Eleinte még válaszoltam, mert normálisnak indult egy-egy beszélgetés, aztán jött ez, amit te is írsz, meg a hümmögés, meg a kacsintó kis fejek. WTF? Ha meg szóltam, hogy ezt hanyagolja, akkor jött a "akkor hanyagolom, hogy b___szódj meg". Na, most ilyenre mit reagál az ember? Tiltás és kész.
Nem is értem, lehetek egy 120 kilós, ragyás, kocka hapsi, volt, hogy a válaszomból ki sem derült lány vagyok vagy fiú, erre jön az üzenet: "Jól hangzik, ismerkedünk? 25F"
What???
Pl. nemrég válaszoltam arra, hogy nem borotválom. (nem a lábamról van szó :D)
És jött 10!!! üzenet, ilyenkor jönnek, hogy jaj jöjjünk össze.
Már direkt el se olvasom, de az üzenetküldést nem lehet kikapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!