Mennyire vagy toleráns?
Helyzettől függ. Jobban nem tudom megfogalmazni. Van akivel roppant elnéző és türelmes tudok lenni, de van akivel meg nem. Nem feltétlenül azért van mert nem kedvelem..
Pl: Aki fontos nekem, és tanítom. Azzal nem vagyok elnéző, mert azt akarom, hogy 100%-ot nyújtson. Sőt türelmes se(bár itt is attól függ, hogy mérem fel az igazi képességeit.) Ha tudom, hogy képes valamire x idő alatt, nem fogok x+y időt adni neki. A legjobbat akarom kihozni belőle.
Ha normális a kifogás, valami rossz történik valakivel, akkor türelmes vagyok és elnéző. Mert sajnálom.
Sok példa és ellenpélda van nálam ezekre. :)
Én vagyok a tolerancia mintaképe. Senkit sem ítélek el semmiért, és többnyire senki sem tud felidegesíteni.
Nálam toleránsabb emberrel alig találkozok.
én végtelenül toleráns vagyok, igazából semmi nem tud kihozni a sodromból és megutáltatni se tudja magát vki csak mert pont nagyon ellentétes mint én, mindaddig, amíg ő is tiszteli az én privát szférámat.
kb ennyi ...
Mikor milyen értelemben. Származás, nemek, vallás, szexuális beállítottság - amíg nem veszélyeztet engem, teljes mértékben toleráns vagyok.
De pl. ha vki folyamatosan bunkón viselkedik, azzal szemben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!