Miért happolják el az összes rendes csajt előlem?
Figyelt kérdés
Kinézek egy csajt beszélek vel össze haverkodom 2-3alatt stb. erre egy ficsúr vad idegen gyerek elhapolja előlem 1hét alatt...
Kinézem a másikat na azt már csak 2 év alatt happolják el de ő csak b. lehetőség volt és vele nem beszéltem stb. de szinte már kezdtem megkedvelni már terveztem össze jövök vele erre már facen látom valami idióta virággal bombázza meg nyálas szöveggel
amúgy csendes zárkózott srác vagyok 20F
2015. márc. 18. 18:43
11/15 anonim válasza:
Jajaja, ezt a 70%-ot persze hivatalos statisztikák és kimutatások támasztják alá, nem cska te ütöttél a ahsadra, hogy vigasztald magad egy számmal, dehogy. Lol. ha csúnya vagy, de minimum szótlan és töketlen, a csajokat nem elhappolják előled kisgyerek, hanem aozk lépnek le egy életképesebb pasival.
12/15 A kérdező kommentje:
És most sírnom kellene? tudod aki jó családba nő fel annak nincsenek gondjai! nekem vannak ez van!
2015. márc. 20. 18:09
13/15 anonim válasza:
Ovatosan butusozz le masokat! Helyesen irni sem tudsz. Lesut az irasodbol, hogy egy buta, primitiv, tanulatlan fiu vagy. Egnek egy ilyennel, mint te.
14/15 anonim válasza:
Megoldás :keress nem rendes csajt :D
15/15 A kérdező kommentje:
13-as bagyoly mondja.... nincs ékezet a ratyi iphone-on?
2015. márc. 23. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!