Miért happolják el az összes rendes csajt előlem?
Figyelt kérdés
Kinézek egy csajt beszélek vel össze haverkodom 2-3alatt stb. erre egy ficsúr vad idegen gyerek elhapolja előlem 1hét alatt...
Kinézem a másikat na azt már csak 2 év alatt happolják el de ő csak b. lehetőség volt és vele nem beszéltem stb. de szinte már kezdtem megkedvelni már terveztem össze jövök vele erre már facen látom valami idióta virággal bombázza meg nyálas szöveggel
amúgy csendes zárkózott srác vagyok 20F
2015. márc. 18. 18:43
1/15 anonim válasza:
" de ő csak b. lehetőség vol"
Oh, vaj miért is :)
2/15 anonim válasza:
Rossz a megközelítés. Nem elhappolják, hanem a nő mást választ ,nem téged.
3/15 anonim válasza:
De gyerekes vagy, nekem se kellenél.
19/L
4/15 anonim válasza:
csendes zárkózott = unalmas és érdektelen, nem lenyúlják a nőket tőled fiú, hanem talál nálad jobbat, te meg nem vagy elég tökös, hogy lépjél, naná, hogy megunja a csaj.
5/15 anonim válasza:
Nekem sem kellene egy olyan srac, aki annyira igenytelen onmagaval szemben, hogy meg irni sem tanult meg helyesen.
6/15 anonim válasza:
Egy rendes csajt el lehet happolni?
7/15 A kérdező kommentje:
Ha nektek mai fiatal tini csajoknak az a tökösség hogy másokat aláz oltogat a csávótok és titeket agyba főbe ver és fű fával csal akkor hajrá!
és utána meg mentek nyívákolni....
Szóval ti magatok baxxatok el az eletetteket!
2015. márc. 19. 16:06
10/15 A kérdező kommentje:
Az esetek 70%-ban így van, és ti vagytok a butusok majd ezt később belátjátok
2015. márc. 20. 05:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!