A budapestiek tényleg ennyire tájékozatlanok?
Keresek valami utcát Pesten és jön le valaki pl. egy panelből megkérdezem tőle és fogalma sincs mikor később kiderül hogy kb. 2-3 utcával arrébb van a keresett utca és nem is kis utcáról van szó, de szinte mindig ez van...
Pestiek a közelbe lévő utcákat sose tudják hol van.
Én egy kis 120 fős faluban lakom, mégsem tudom, hogy pontosan melyik utca melyik.
Egyébként amikor a mai világban már mindenki okostelefonnal rohangál, akkor miért kell kérdezősködni? Gyorsabb elindítani a google mapsot és kész.
"Egyébként amikor a mai világban már mindenki okostelefonnal rohangál, akkor miért kell kérdezősködni? Gyorsabb elindítani a google mapsot és kész."
Nme mindenkinek van mobilnete sem.
Én egy nagyonkicsi városban lakok és gőzöm sincs, mi a szomszéd utca neve xD Az egész településen a saját utcánkat ismerem meg azt az utcát, aminek a neve azonos a település nevével. Jeee.
Itthon ülős vagyok, nem szoktam össze-vissza csázkálni, meg iskolába is a szomszéd nagyvárosba járok be, ott van dolgom, az ottani utcákat ismerem, az itteniekre meg nincs is szükségem, akkor miért kéne tudnom őket?
Én ha megjegyzek egy útvonalat, azt nem az alapján fogom tenni, hogy megyek az X utcán, aztán az Y-on lefordulok, hanem pl. megyek azon az utcán és lefordulok a Mekinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!