Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismeretlenek.hu-n beszeltem...

Ismeretlenek.hu-n beszeltem egy fiuval. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

25 eves tok rendes volt, inteligens meg minden.

Bejelolt facebookon...es azota allandoan ir...

De normalis meg minden...csak felek hogy kesobb mar mast akar meg minden..( amugy 15 vagyok)

Mit tegyek, majd ha elkezdd perverzkedni vagy valami??

2015. márc. 15. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha intelligens akkor mit akar egy kislánytól? Vagy azt gondoltad hogy csak levelezőpartnert akar? Mit tegyél? Tiltsd le.
2015. márc. 15. 09:44
 2/9 anonim válasza:
Tiltsd le! Nagyon nagy a kor különbség.. Ő nem csak barátkozni akar, ha meg igen akkor maradhat de szerintem erre eléggé kicsi az esély..
2015. márc. 15. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Tiltsd le!!!
2015. márc. 15. 10:17
 4/9 anonim válasza:
100%
Azért nem ártana egy lecke neked se, hogy 15 évesen ilyen oldalakon járkálsz.
2015. márc. 15. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Mostmár edd is meg amit főztél....meg minden. Egy 25 éves felnőtt embernek vannak igényei, és csak beszélgetni nem kezd egy kislánnyal. Most legalább majd rájössz, hogy kicsi vagy még a fiúzáshoz.
2015. márc. 15. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
nincs ezzel semmi gond, szereti a finom kis pipikéket :) tedd szét neki a lábaidat és okozz neki örömöt, vagy tiltsd le
2015. márc. 15. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Pfff... ismeretlenek...

A partnerek fele meleg, a másik fele trollkodik, a 3. pedig itt tud beszélni, 15 éves lányokkal.

Ha odamenne hozzád a buszon egy idegen 25 éves valami "Szia aranyos vagy, hogy hívnak?" szöveggel mit szólnának az emberek, vagy mondjuk te?

Kb az internet az egyetlen lehetősége a srácnak, hogy egy 15 éves lányhoz közeledjen valami féle szinten.

25 évesen ha valaki ismeretlenekezik ott már gáz van.

2015. márc. 15. 11:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Elképzelem a közös témákat egy felnőtt férfi és egy középiskolás között. "Na vettétek már a vektorokat matekból? Ki a legjobb barinőd? Képzeld ma be kellett fizetnem a villanyszámlát! Van kedved átjönni filmet nézni?" Tökéletes terep a pedók számára, itt is van belőlük néhány.
2015. márc. 15. 11:35
 9/9 jaydee ***** válasza:
Kérdezd meg édesapádtól, tudni fogja a választ.
2015. márc. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!