Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak nekem sok erdekbaratsag...

Vannak nekem sok erdekbaratsagom. Bar nem ertem hogy lehet ez van egy [bnom] akivel beszeltem egy mondatot olyan bunko volt aztan tesi elott megolelt es azt mondta aztan szunetben megolelt es mondta szeret (baratilag) mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. okt. 6. 05:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Te nem beszélni magyar?
2014. okt. 6. 06:30
 2/13 anonim ***** válasza:
15%
Tanulj meg magyarul.
2014. okt. 6. 06:55
 3/13 anonim válasza:
15%
Törni magyartot.
2014. okt. 6. 07:12
 4/13 A kérdező kommentje:
szar a telóm kétszer írta le bocsi..
2014. okt. 6. 07:43
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Atyaég, fogd már a telefonodra, hogy sötét vagy, mint az éjszaka...
2014. okt. 6. 08:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj miatta. Már nem haragszik ha megölelt és azt mondta, de ha téged érdekel miért volt mérges kérdezd meg.

Ti előző válaszolók meg nem gondoltok arra hogy külföldi és nem olyan rég beszéli csak a magyart??? Vagy diszlexiás, beteg vagy valami és még nagyon fiatal???

Kérdező ne vedd magadra hogy lehülyéztek. Zavaros a kérdésed de ettől még nem leszel komplett idióta. Ez alapján nem megy jól a nyelv de ha gyakorolsz és tanulsz csak jobb leszel.

2014. okt. 6. 15:11
 7/13 anonim válasza:

van, hogy fáradtak, nyűgösek, ingerültebbek vagyunk és a közeli szeretteinken vezetjük le

szerintem nem gondolta komolyan

utána viszont odament hozzád, megölelt és mondta h szeret

ezt tartsd észben, ez számít igazán:) veheted úgyis h ez amolyan bocsánatkérés volt

2014. okt. 7. 01:53
 8/13 anonim ***** válasza:
36%

"még nagyon fiatal"

A többi kifogás sem kutya, de ez a kedvencem. :D

Elárulom, hogy már hároméves koromban teljesen helyesen beszéltem. Ha esetleg valamit mégis elrontottam (pl. tisztán emlékszem, hogy az oviból hazavittem a "de viszont"-ot), akkor azonnal kijavítottak otthon, és elmagyarázták, hogy hogyan kell helyesen beszélni.

Belém is égett a "vagy de, vagy viszont!" felkiáltás, és már véletlenül, nyelvbotlásból sem mondok ilyet ötéves korom óta.

Szóval akkor hagyjuk már, hogy valaki, aki minimum 6-7 éves, mivel már kérdést írt ki ide, az a fiatalságára foghassa, hogy egy értelmes mondatot nem képes megfogalmazni!

A külföldiről pedig csak annyit, hogy egyrészt biztosan nem az (max. határon túli, akik viszont érdekes módon minden más szempontból piszok nagy magyarnak tartják magukat), másrészt meg három idegen nyelven írok és beszélek sokkal jobban, mint amit itt a Kérdező előadott... És még a telefonjára fogja, ergo fogalma sincs, mi az igazi baj az írásával. :D Egyébként nemcsak én, hanem szerintem nagyon sok ember még idegen nyelven is jobban ír ennél!

2014. okt. 7. 10:22
 9/13 A kérdező kommentje:
békén hagynátok?!
2014. okt. 8. 16:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Takarodj.
2014. okt. 8. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!