Mik az ember gyenge pontjai?
ugy értem h ha pl veredek a masikat hol üs
sem meg
Előre is kőszi :)
Rúgd tökön- nem éppen sportszerű, de vannak olyan életszituációk amikor nem tehetsz mást, de kerülni kell mert maradandó károsodást okozhat.
Általában az emberek arca sokkal érzékenyebb, de ez is veszélyes. Vigyázni kell hova ütsz vagy rúgsz.
van még ugye a gyomorszáj, a lengőborda, a térd.
De az utóbbi szintén veszélyes.
Állkapocs, orr (de az a te öklödnek is fáj ;)) gyomorszáj mert attól nem kap levegőt. Vagy rávágsz a torkára mint a pankrátorok.
A lányoknál a hajtépés nem valami jó...próbáltam már....
A fiúknál a tökön rúgás hasznos lehet illetve egy jó erős rúgás a lábszárába-a csonthoz ha lehet
De verekedni csúnya dolog....Szép napot :))))
Kerüld a verekedést, főleg az ilyen "gyenge pontok" keresését, ha rossz helyre találsz megfelelő erővel, egy életre megnyomorítod az illetőt, vagy meg is ölheted. Aztán fizeted a milliós kártérítést vagy mész börtönbe.
Bunyónak csak a ringben van helye, minden más helyzetben okosabb megelőzni-elkerülni.
"A lányoknál a hajtépés nem valami jó...próbáltam már.... "
Lányoknak a pinánrugás sokkal fájdalmasabb, mint egy tökönrugás. De ne bántsuk a bocikat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!