Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ajándékokat nem szerett...

Milyen ajándékokat nem szerettek (annyira) kapni?

Figyelt kérdés

Én például nem szeretem, ha valakitől nagyon sablonos dolgokat kapok (pl. karácsonyra a keresztszüleimtől alapozót, tusfürdős készletet, "hajvasaló spay-t", púdert kaptam).

16 éves vagyok, ezeket igazából a szüleim megveszik, ha kell, mert ezek igazán apróságok (mondjuk az alapozót magamnak veszem).

Nem szeretek felesleges díszeket, kacatokat sem kapni. Persze mindennek örülök, se amikor kipakolok, akkor rájövök, hogy ebből is van egy majdnem ugyanolyan, ez is csak porfogó lesz, stb stb.

Főleg, hogyha egy csomót költenek kacatokra. Volt, hogy kb. 5000 ft értékben kaptam ilyen dolgokat, akkor tényleg nem igazán örültem, mert elhasználni el kell, de semmi maradandó, ráadásul akiktől kapom, azok is feleslegesen költenek. Ilyenkor jobban örülnék valami könyvnek, esetleg ruhának, művész cuccoknak.

Általában akik ilyeneket vesznek, meg se kérdezik, hogy mit szeretnék, csak lekapnak valamit az üzletben a polcról, aztán kész. Az is csodás, amikor cuki rózsaszín ruhákat, flitteres pólókat meg szoknyákat kapok, amikor látják, hogy utálom az ilyeneket, sosem veszem fel őket. Általában vagy a szekrényben rohadnak meg, vagy elpasszolom egy barátnőmnek.

2015. márc. 14. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Csicsás, tőlem távol álló stílusú dekorációkat. Nem lenne semmi gond velük, ha nem mindennapi, furcsa, extravagáns darabokat adnának, de mikor beállítanak egy szívecskés, ilyen-olyan mintás dísszel, netalán órával (volt ilyen is), mindig húzom a számat. Egyáltalán nem engem jellemez, sokkal inkább az ő személyiségükhöz illik. Édességeket sem szeretek ajándékba kapni. Ezerszer jobban örülnék egy pitajának, vagy más különleges gyümölcsnek.
2015. márc. 14. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Sablonos dekor cuccokat, fölösleges mütyür-kacatokat, giccseket, szintén csilivili, béna ruhákat, amiket soha nem vennék fel :D Karácsonyra pl. kaptam egy pendrive-ot, amiből így is van vagy 4-5, de az ajándékozó úgy gondolta, milyen jól fog nekem jönni még egy 6. is, mert hogy ez 8 gigás ám. :D Pff...
2015. márc. 14. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ami fertozo. Vagy etetni kell.
2015. márc. 14. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Konyhai dolgokat nem szeretek kapni. Utóbb rózsaszínű (!) abroszt kaptam, és még vasalni is szinte lehetetlen.

Ezeket én szeretem kiválasztani, elvégre én használom, főzök benne.

2015. márc. 14. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan dolgokat, amikre nyilvánvalóan semmi szükségem vagy rendkívül távol áll az ízlésemtől. Nagyon haragszom azért, ha valaki feleslegesen költ rám, nem várom el senkitől, hogy bármilyen alkalomra ajándékot adjon nekem, és utálom, ha a kezembe nyomnak valami használhatatlan vackot, amiről lerí, hogy "nesze, ez volt az első, amit megláttam a boltban a polcon, örülj, hogy kapsz valamit". Legutóbb sálat kaptam, ami azért remek, mert sosem hordok sálat. Bolhapiacot nyithatok a kacatokból :)
2015. márc. 14. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A használati tárgyakat, dekorációt szeretem magam kiválasztani (pl. tányérok, poharak, edények), de pl konyhai kisgépeknek örültem, mikor mixert, gofrisütőt, szendvicssütőt kaptam. Tusfürdőket, krémeket elhasználom, az jól jön mindig, de nem verem a popóm a földhöz örömömben tőle. Legjobb ajándék nekem a csoki, azt imádom, bár abból is sokszor beválasztják azt az egyet, amit nem szeretek, a joghurtosat O.o
2015. márc. 14. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is a porfogókat, dísztárgyakat, feliratos bögréket stb nem szeretem, ugyanazért, amiért te. Meg a gyertyákat. Ezek tipikusan azt közvetítik, hogy nem tudta, mi kellhet nekem. És fölöslegesen költi a pénzét az illető. Van pár jó dísz, de az vagy véletlen volt, vagy magamnak vettem.
2015. márc. 15. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!