Milyen ajándékokat nem szerettek (annyira) kapni?
Én például nem szeretem, ha valakitől nagyon sablonos dolgokat kapok (pl. karácsonyra a keresztszüleimtől alapozót, tusfürdős készletet, "hajvasaló spay-t", púdert kaptam).
16 éves vagyok, ezeket igazából a szüleim megveszik, ha kell, mert ezek igazán apróságok (mondjuk az alapozót magamnak veszem).
Nem szeretek felesleges díszeket, kacatokat sem kapni. Persze mindennek örülök, se amikor kipakolok, akkor rájövök, hogy ebből is van egy majdnem ugyanolyan, ez is csak porfogó lesz, stb stb.
Főleg, hogyha egy csomót költenek kacatokra. Volt, hogy kb. 5000 ft értékben kaptam ilyen dolgokat, akkor tényleg nem igazán örültem, mert elhasználni el kell, de semmi maradandó, ráadásul akiktől kapom, azok is feleslegesen költenek. Ilyenkor jobban örülnék valami könyvnek, esetleg ruhának, művész cuccoknak.
Általában akik ilyeneket vesznek, meg se kérdezik, hogy mit szeretnék, csak lekapnak valamit az üzletben a polcról, aztán kész. Az is csodás, amikor cuki rózsaszín ruhákat, flitteres pólókat meg szoknyákat kapok, amikor látják, hogy utálom az ilyeneket, sosem veszem fel őket. Általában vagy a szekrényben rohadnak meg, vagy elpasszolom egy barátnőmnek.
Konyhai dolgokat nem szeretek kapni. Utóbb rózsaszínű (!) abroszt kaptam, és még vasalni is szinte lehetetlen.
Ezeket én szeretem kiválasztani, elvégre én használom, főzök benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!